2013. szeptember 27., péntek

Erőszakmentes leszoktatás a dohányzásról Budapesten

dohányzásról leszokás

Dohányzásról leszoktatás

Hatalmas üzlet az egészségipar minden ága, a gyógyszergyártástól az egészség feltérképezésétől az életmód tanácsadásig, a táplálékkiegészítőktől a csodaszerekig - és természetesen a káros szenvedélyektől történő megszabadításunk is hatalmas üzleti lehetőség. Figyelemre méltó, hogy brutális törtetés figyelhető meg ezeken a piacokon!
A neten számtalan hamis árut kínálnak, az otthonokban naponta csörög a telefon, hogy a híres szaktekintély ma az Ön városában végez egészségfelmérést, jöjjön el, nem fogja megbánni, mert csak a felét kell kifizetnie az egésznek - szóval jöjjön, fizessen, csinálja ezt meg azt, mert különben bele fog halni!
Na, ebben az agresszív hangzavarban igazán üdítő olvasmány a budapesti Tátra Sóbarlang invitációja, amelyet nem erőltet ránk, csupán olvashatjuk a honlapon:
"A kezelés sikeréhez alapvető fontosságú, hogy a jelentkező valóban le akarjon szokni és ne más ösztönzésére vegyen részt."

Szóval így is lehet, erőszakmentesen, a biztos halállal történő fenyegetés nélkül, az ajánlat ránk erőszakolása nélkül.
Tetszik a szemlélet: a belső elhatározásból hozzájuk fordulót igyekszenek segíteni a dohányzásról leszokásban, pontosan leírva a leszoktatás lépéseinek tartalmát, időigényét és árát is.
Szerény, pontos, szakmai megközelítés - minden erőszak nélkül!
Szinte sajnálom is, hogy én már öt éve leszoktam :-)
Ha Ön még nem, akkor tessék a cím, ahol a leszokásról tájékozódhat (ha akar):
> Dohányzásról leszoktatás

***
Egy másik, a dohányzásról szóló blog bejegyzés linkje:
> Dohányzásról leszokás

Nincsenek megjegyzések: