2015. december 22., kedd

Hogyan indítsunk egy honlap oldalt?

Műszaki ellenőrzés

Kezdj a tűzzel! - tanítja Ogilvy, és a Műszaki Ellenőr honlap Műszaki ellenőrzés aloldalát író szakember nyilván olvasta ezt az intelmet és szépen meg is valósította.
Ugyanis nem azzal kezdi, hogy kérem szépen, a műszaki ellenőrzés kötelező azokon az építkezéseken, ahol több szakma veszi ki részét a munkálatokból. Márpedig ha kötelező, akkor a kedves olvasó kapja össze magát, ha építkezik, mert különben nyakába szakad a baj.
No, nem, a honlap lazán közli az előnyt, amit a műszaki ellenőrzéstől remélhetünk! Vagyis a tűzzel kezd...
"Spóroljon az építkezés folyamán százezreket! A mi árképzésünk leginkább a sikerdíjra épül, azaz mi akkor kapunk pénzt, ha Ön is spórol."
Ki az a fránya építtető, aki nem akar százezreket megspórolni az építkezésén? Azt az építkezőt kérem szépen még nem találták föl. Olyan építtető nincs is a világon.

Spóroljon a műszaki ellenőrzés által százezreket!

Szóval így kell elkezdeni egy honlap oldal szövegét, ha fel akarjuk hívni a figyelmet a szolgáltatásunkra, az árunkra vagy az eszméinkre - érdemes megjegyeznünk!

> Műszaki ellenőrzés 

2 megjegyzés:

Tamás Péter írta...

A jó web oldal indítás mellé elengedhetetlen a szakmai profizmus, amivel szintén rendelkezünk kollégáinknak köszönhetően. Több fős felkészült mérnők csapat segít a kivitelezés minden területén a kezdetektől a tervezésen át a befejezésig a használatbavételi engedéllyel bezárólag.
Nincs olyan terület amit ne tudnánk kezelni egy építkezés során, legyen az jogi vagy hivatali ügyintézés.

Bognár László írta...

Jogos az az észrevétel, hogy nem elegendő a jól elkészített honlap, még ha telis-tele is van jobbnál-jobb marketing megoldásokkal, ha a szóban lévő szakmát - jelesül itt a műszaki ellenőrzést - nem professzionális szinten űzné a csapat.
Ez természetesen igen fontos észrevétel volt!